Erhvervsrengøring til gode priser

Rengøringsservice med mange års erfaring

Hos RCP Service ApS har vi mere end 30 års erfaring med erhvervsrengøring. Vi tilbyder alle former for rengøring til erhverv inkl. kontorrengøring, hvor vores team rykker ud.

Vi har kontor i Albertslund, men vi har også mange kunder fra Køge, Roskilde og Herfølge samt Greve og det øvrige Storkøbenhavn. Du kan derfor altid kontakte os, hvis du skal bruge rengøring af erhvervslokaler udført af professionelt personale.

RCP Service ApS klarer erhvervsrengøring

Når du vælger os, så vælger du kvalitet. Vores arbejde er altid udført grundigt og effektivt. Vi tilbyder alle former for erhvervsrengøring, men vores primære opgaver er:

  • ​Trappevask
  • ​Kontorrengøring
  • ​Vinduespolering
  • ​Flytterengøring

Vi kan derfor både stå for den daglige rengøring, men skal virksomheden flytte, så kan vi også gøre rent i både nye og gamle lokaler. Det giver virksomheden en god start i rene omgivelser – og et pænt farvel til de gamle.

Vi er et fleksibelt rengøringsselskab, så har du andre ønsker til specialrengøring, så står vi klar til at finde en løsning. Du kan altid kontakte os med dine behov, og så finder vi en plan til dit behov for rengøring af erhvervslokaler.

Hvad koster rengøring?

Din individuelle pris på erhvervsrengøring kommer helt an på hvilke ydelser, du ønsker at benytte dig af. Du kan dog være sikker på, at du altid får din rengøring af erhvervslokaler til en billig pris ved os.

Kontakt os allerede i dag med information om, hvilke opgaver du ønsker klaret. Så vender vi hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring, der matcher dine behov. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Udfyld formularen nedenfor, og vi kontakter dig inden for 48 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal vi tage en uforpligtende samtale?

​Lad os hjælpe dig og din virksomhed

Om os

Vores virksomhed har over 30 års erfaring med rengøringservice til erhverv, og vi tilbyder vores ydelser i Køge, Herfølge, Greve og hele Storkøbenhavn.​