Kontorrengøring – Din vej til et godt, rent arbejdsmiljø

Vil du være sikker på, at arbejdsmiljøet forbliver rart for dig og dine medarbejdere at være i? Så har rengøring stor betydning. RCP Service ApS tilbyder professionel kontorrengøring, som er med til at bibeholde et rent arbejdsmiljø og et sundt indeklima.

Vi kører ud til erhvervskunder og gør rent på kontorer i hele Storkøbenhavn. Vi kommer også gerne ud på din arbejdsplads og forbedrer jeres indeklima med professionel erhvervsrengøring i for eksempel Hovedstadsområdet , Køge, Greve, Roskilde .

Et godt indeklima er vigtigt for dine medarbejdere

Et godt indeklima er vigtigt for arbejdsmiljø og sundhed. Støvede og beskidte omgivelser kan give irritationer luftveje, påvirke allergi, give hovedpine eller andre gener. Det kan undgås med grundig kontorrengøring udført af et professionelt rengøringsfirma. Det er derfor en vigtig prioritet i budgettet.

Når du vælger os til din kontorrengøring, garanterer vi:

  • Professionelle medarbejdere, der ved, hvad de laver
  • ​Et sundt indeklima
  • Præsentabel omgivelser for dine besøgende
  • Et behageligt arbejdsmiljø
  • Reducering af spredning af bakterier

Få en fleksibel løsning på kontorrengøring

I løbet af vores over 30 års erfaring med erhvervsrengøring har vi lært, at vores erhvervskunder sætter stor pris på fleksible løsninger på rengøring. I perioder kan der nemlig opstå større behov for en bestemt slags rengøring, som skal varetages. Det kan f.eks. være gulvvask i perioder med sne, ekstra rengøring under byggeri eller ekstra grundig rengøring af kontor i ferieperioder.

Derfor tilbyder vi altid individuelle, skræddersyede løsninger på kontorrengøring, som kan ændres efter behov.

Vil du have et tilbud på en skræddersyet løsning? Vi tager altid gerne en snak

Vil du høre mere om, hvordan vi hos RCP Service ApS kan hjælpe med rengøring af kontor? Eller vil du have et tilbud på en skræddersyet løsning på kontorrengøring hos dig til gode priser? Så tøv ikke med at kontakte os.

Du kan skrive til os på e-mail rcpolering@outlook.dk eller give os et kald på telefon 20 55 30 60.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Udfyld formularen nedenfor, og vi kontakter dig inden for 48 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal vi tage en uforpligtende samtale?

​Lad os hjælpe dig og din virksomhed

Om os

Vores virksomhed har over 30 års erfaring med rengøringservice til erhverv, og vi tilbyder vores ydelser i Køge, Herfølge, Greve og hele Storkøbenhavn.​