Grundig og pålidelig trappevask i alle slags erhvervsejendomme

Mangler du en trappevasker? Eller har du brug for et professionelt rengøringsfirma, der kan udføre trappevask fast i erhvervsejendomme i Storkøbenhavn? RCP Service ApS klarer gerne opgaven for dig.

Igennem de seneste 30 år har vi arbejdet med erhvervsrengøring – og det betyder, at vi har en hel del erfaring og ekspertise med os i bagagen, når det kommer til vask af trapper og ejendoms service. Den tilbyder vi til kunder i København, Køge, Herfølge, Greve, Roskilde og omegn.

Hvad koster trappevask?

Nogle ønsker en sporadisk trappevask, mens andre ønsker en aftale på en fast trappevasker, der kommer hver eller hver anden uge. Derfor tilbyder vi både enkeltopgaver og faste aftaler til en konkurrence dygtig pris.

Vores priser afhænger derfor af flere ting. Når vi kender mere til dine ønsker og behov til trappevask i din erhvervsejendom, kan vi give dig et uforpligtende tilbud til en billig pris.

Vores priser på trappevask afhænger af:

  • Hvor omfattende, opgaven er
  • Trappens areal
  • Om det er en enkeltopgave eller en fast aftale
  • ​Om du ønsker kvartalvis, halvårlig eller årlig hovedrengøring inkluderet​

Vi tilbyder også opgaver inden for ejendomsservice

Når du vælger os til erhvervsrengøring, tilbyder vi ikke kun at udføre trappevask for dig. Vi tilbyder også andre ejendomsservice rengøringsopgaver til dit erhvervsmål – på den måde kan du samle det hele ét sted, og det betyder i sidste ende færre bekymringer for dig.

Du kan blandt andet også få vores hjælp til:

Vi tilbyder stor fleksibilitet og individuelle løsninger. Du kan derfor altid få en skræddersyet løsning på både ejendomsservice og erhvervsrengøring.

Bestil trappevask hos os med det samme

Hvis du vil bestille en enkelt trappevask eller lave en fast aftale på en trappevasker hos os, er du velkommen til at tage fat i os. Du kan ringe til os på telefon20 55 30 60, eller du kan sende en e-mail til os på rcpolering@outlook.dk.

Vi giver dig også altid gerne et uforpligtende tilbud til en billig pris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Udfyld formularen nedenfor, og vi kontakter dig inden for 48 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal vi tage en uforpligtende samtale?

​Lad os hjælpe dig og din virksomhed

Om os

Vores virksomhed har over 30 års erfaring med rengøringservice til erhverv, og vi tilbyder vores ydelser i Køge, Herfølge, Greve og hele Storkøbenhavn.​