Flytterengøring – så er du sikker på, at rengøringen sidder
​lige i skabet

Skal jeres virksomhed fraflytte jeres lokaler? Eller arbejder du i et boligselskab eller en kommune, hvor I har brug for et professionelt firma til at varetage flytterengøring? Så kan du trygt overlade opgaven til os.

Hos RCP Service ApS har vi over 30 års erfaring med erhvervsrengøring - herunder rengøring ved flytning. Vi tilbyder flytterengøring i hele Storkøbenhavn samt i Herfølge, Greve, Køge, Roskilde og omegn.

Vi tager os af al rengøring ved flytning

Det er en stor opgave, når der skal flyttes. En stor del af opgaven involverer rengøring – og en grundig rengøring kræver en gennemgribende indsats. Når du vælger et professionelt rengøringsfirma som os til at varetage opgaven, slipper du for selv at stå med det. Samtidig kan du være sikker på, at rengøringen sidder lige i skabet.

Vi hjælper med al rengøring ved flytning. Det kan være oprydning og rengøring efter flytning, når lejere er flyttet fra en lejlighed, så den bliver klar til de nye lejere. Det kan også være, hvis du skal flytte ind i nye erhvervslokaler, som trænger til en gang professionel erhvervsrengøring​

Vi udfører gerne rengøring af:

  • Aftørring og vask af flader
  • ​Gulve og gulvtæpper
  • Vinduer og glasruder
  • Toiletfaciliteter
  • Køkkenarealer

Ønsker du ekstra grundig flytterengøring af bestemte områder, kan vi altid lave en aftale – så sørger vi for det.

Hvad koster en flytterengøring?

Overvejer du at hyre os til professionel rengøring ved flytning i erhvervssammenhænge? Så vil du sikkert gerne kende vores priser.

Vores priser afhænger af omfanget af opgaven og de erhvervslokaler, der skal rengøres. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud til en konkurrence dygtig pris, når vi kender mere til din opgave.

Bestil flytterengøring hos os i dag

Du kan bestille os til flytterengøring i Storkøbenhavn ved at sende en e-mail til os på rcpolering@outlook.dk eller ved at ringe til os på telefon 20 55 30 60 allerede i dag. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om rengøring, priser eller andet, eller hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud fra os - naturligvis til en billig pris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Udfyld formularen nedenfor, og vi kontakter dig inden for 48 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal vi tage en uforpligtende samtale?

​Lad os hjælpe dig og din virksomhed

Om os

Vores virksomhed har over 30 års erfaring med rengøringservice til erhverv, og vi tilbyder vores ydelser i Køge, Herfølge, Greve og hele Storkøbenhavn.​