Vinduespolering der sikrer dig skinnende rene vinduer

Har du brug for professionel hjælp til vinduespolering, og leder du i den forbindelse efter et rengøringsfirma, der kan sørge for, at din virksomheds vinduer altid fremstår rene og præsentable både indvendigt og udvendigt? Så er du kommet til det helt rette sted.

Indvendig og udvendig vinduespolering

Hos RCP Service ApS står vi klar til at varetage både den indvendige og den udvendige vinduespolering for dig. Vi pudser blandt andet vinduer for: 

  • Butikker
  • Kontorhuse
  • Institutioner
  • Offentlige bygninger
  • Boligforeninger
  • Parcelhuse.

Alle steder tilbyder vi en vinduesservice, hvor vi rengør vinduer og glasfacader efter en fast aftale. Vi tilbyder vores services de fleste steder i Storkøbenhavn samt i byer såsom Køge, Herfølge, Greve og Roskilde .

Vi har mere end 30 års erfaring inden for vinduespudsning

Vi har mange års erfaring som vinduespudser – faktisk mere end 30 års erfaring – og vi har i løbet af årene pudset og poleret vinduer på mange forskellige typer bygninger. Derfor står vi også klar til at løse opgaven professionelt for lige netop dig og din virksomhed.

Med vores professionelle hjælp kan du være sikker på, at din bygnings vindue eller glasfacader altid fremstår rene og velholdte. Det er både til glæde for dine medarbejdere og for dine kunder.

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud i dag

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed i forbindelse med vinduespolering, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på en vinduesservice, der får dine vinduer til at stråle om kap med solen.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på alle vores services, og det gælder selvfølgelig også, når det kommer til vinduespolering. Så kunne du tænke dig at få beregnet en skræddersyet og konkurrencedygtig pris på en aftale omkring pudsning af dine vinduer, hører vi meget gerne fra dig.

Vi varetager opgaver for mange forskellige former for erhvervskunder, og vi kører særligt ofte ud til opgaver i Køge, Greve, Herfølge og hele Storkøbenhavn.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Udfyld formularen nedenfor, og vi kontakter dig inden for 48 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal vi tage en uforpligtende samtale?

​Lad os hjælpe dig og din virksomhed

Om os

Vores virksomhed har over 30 års erfaring med rengøringservice til erhverv, og vi tilbyder vores ydelser i Køge, Herfølge, Greve og hele Storkøbenhavn.​